incalifornia - Vi lever enda!

Vi lever enda!

Blogg // 02.mar.2012 @ 23:32 // Kommentarer

Elendig med blogging, haha vi vet! Er utrolig at statistikken enda er der den er.. beklageer. Men er så kleint å drege rundt kamera og knipse bilder heele tiden, når så og si nesten alle folkene her aldri bruker pc eller kamera men heller bruker telefonen sin til alt. Vi har vel heller brukt tiden på å bare kose oss istedet for å tenke på å dokumentere det hele tiden:)

Så fra nå av om det skjer noe spesielt en dag, skal vi ta masse bilder, lage et innlegg og heller dele det på facebook fra nå av! Så slipper folk å komme til en uoppdatert blogg hver dag, okeei?


Haha når vi var i Norge kjøpte jeg makrell i tomat til 700 kr!


Lunsj med jentene!


Oss to på toget i Oslo!

 

Er Nora som blogger idag, og dagene framover vil jeg tro. Nå er det fredag, sol og skolen var ferdig kl 12! Kom akkurat hjem fra en kafe med noen venninner, kalt Natural Cafe, hvor de kun selger sunn, naturlig mat! Nam.

Ikveld skal jeg på kino med venner, og imorgen er det stranda om været er like fint. Og søndag skal jeg med noen venninner og se på at dem tar piercing. God helg!!

 

 


  1 kommentarer på "Vi lever enda!"

carolinegulliksen
Kos :-D
02.mar.2012, 23:49
URL: http://carolinegulliksen.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


Hei! Vi er to jenter som heter Nora og Isabell. Vi er nettopp flyttet til California sammen med våre foreldre og lillesøster, og skal bo her fram til i sommerferien. Her skal vi rett og slett bare nyte livet og gå skole. Denne bloggen har vi laget for at nære venner og familie skal se hva vi styrer med her nede. Det er bare å følge med!
Noen spørsmål? Bare spør i vei:)arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Blogg

hits