incalifornia - Bra dag!

Bra dag!

Blogg // 05.06.2012 @ 10:43 // Kommentarer

Hææia bloggen.
Siste dagene har vært sykt bra, masse som har hendt, dumt jeg ikke har blogget.. bokstavelig talt ikke fått tid. Nå tror jeg klokken er sånn 10 på morgenen i Norge, her er den 1 på kvelden og jeg kom akkurat hjem. Vært med venner, før idag var jeg ute og spiste sushi med Isabell og en god venninne av oss, etterfulgt av Kino med noen andre folk, vi så THE DICTATOR, haha sykt bra:


Etter det skulle jeg egentlig møte en kompis, så skulle vi prøve å gå rundt i butikken å finne en ordentlig NORSK rett vi kunne lage, så jeg kunne vise han at Norge har god mat! Men fikk ikke gjort det alikavel.


Danskepiigen!


En kake fra en farvell-fest

 

Imorgen skal jeg våkne tiiidlig på morgenen, og faktisk ri i soloppgangen på stranden! Haha, med noen venninner.
Med en gang jeg kommer hjem skal noen andre venninner hente meg, og ta meg med på en overaskelses-greie, siden I morgen så og si er min siste dag her:(
Blir spennendee, tar med meg kamera i vesken i morgen!

 

 


  1 kommentarer på "Bra dag!"

Fbm
Kan du legge ut et bilde av statastikken din ? :D <3
23.07.2012, 23:13
URL: http://fbm.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


Hei! Vi er to jenter som heter Nora og Isabell. Vi er nettopp flyttet til California sammen med våre foreldre og lillesøster, og skal bo her fram til i sommerferien. Her skal vi rett og slett bare nyte livet og gå skole. Denne bloggen har vi laget for at nære venner og familie skal se hva vi styrer med her nede. Det er bare å følge med!
Noen spørsmål? Bare spør i vei:)arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Blogg

hits