incalifornia -

Stjerna!

Blogg Kommentarer (2)

Tenkte nesten bare jeg måtte dele med dere to videoer, hvor Rikke Løngaard synger. Helt fantastisk! Hun er så flink!

Soool

Blogg Kommentarer (2)

Hei hei! Nora her som vanlig! Nå er det nesten 30 varmegrader ute, om to sek drar jeg med Jeyjey og fire andre kompiser og kjøper buurger så er det rett på stranda!! En heeerlig fredag med sol og venner. Ha en super heelg du og! 

 
Another day

Blogg Kommentarer (2)


- Picture by Nora

 

 

Om fem timer skal vi ta fly til New York, for så igjen å ta fly til Oslo. Det vil ta oss et helt døgn, så vi er i Oslo søndagsmorgen tror jeg. Da blir det blogging med bilder! Og heerlige Amalie og Thea er i Oslo, åh gleder meg!

 

 

Lykke!

Blogg Kommentarer (3)

Herregud for en BRA DAG! Har gjort utrolig mye, men har desverre ikke tatt noen bilder, orkeer ikke dra med meg kamera overalt!
Men akkurat nå er klokken 21:00 her i USA, jeg (Nora) har akkurat kommet hjeem, var i en full basketball sal med sikkert 400 stykk! Skolen min vant 41-12, så alle er i sinnsykt bra humør, haha! Har blitt kjent med masse herlige, nye folk idag! 

 

Nå på lørdag så reiser vi faktisk til Oslo! Hvor vi skal være i en uke, fordi vi må i en del møter osv med ambasaden, komplisert. Og da hadde jeg så sinnsykt flaks at Amalie Mathea også er i Oslo samme tid! Hun og Viktoria skal på LMFAO konsert!!


                                          Får møte min crazy, norske venn igjen! 3 mnd sider sist

 

 

 


Sundaay

Blogg Kommentarer (1)

Heia bloggeen! Nora her. Nå er klokken 12 på morgenen, jeg har overnattet hos en venninne med tre andre, og har akkurat blitt servert deen amerikanske frokosten; arme riddere med skikkelig guul feit ost, stekte poteter, stekt pølse, med sirrup og smør på, hahah!God morgeen.


Klokken 2 skal vi dra på kino med noen flere folk. Isabell sov hos en annen venninne idag, vet ikke helt hva dem har gjort. Beklager for kjedelig innlegg.

Vi skal se denne filmen:

buzzin

Blogg Kommentarer (2)

Nåå er leksene gjort, middagen spist. Så da er det ut med noen venner. Jeg skal først møte dansken, så å se på kampen til Jeeya, så dra til Dalclie. Skal ta bilder! Uten å bli for plagsom hehee.


Tommel opp for dagens "skoleoutfit" haha.. Vi må bruke krage hveer eneste dag, hvis ikke får man gjensitting.. strenge saker!

 

(ekstremt kjedelige innlegg, I know.. vi skal begynne å bli i fotograf-modus igjen og vise dere mere av denne herlige plassen fra nå av!!)

 

 

"Blogg ofteeree!"

Blogg Kommentarer (1)

Beklager, vi blogger nesten aldri, hah.. Hverdagene våre går i:
Våke kl seks, stresse oss til skolen, syv timer skole. Etter det finner vi på noe med venner! Her har jo over halvparten av vennene mine(Nora) bil, så er mye man kan gjøre! Så på kvelden er det maassee lekse, så pleier vi å slokne rett av i 23 tiden, noe som er uvanlig tidlig for oss! Så er det opp igjen neste morgen osvosv. Noe som resulterer i at den tiden vi er på datan er det mere facebook det går i, ikke overføring av bilder, skrive om dagene osvosv, tar sånn tid.

                                                                                     Søte pian!

Og i helgene er vi med folk, hos folk, kino, ute og slikt! Så ja vi kan være flinkere å ta bilder i helgene og blogge om hva vi gjør da, for er da det er spennende! For som sagt på hverdagene er det skole>venner>lekse. Hverdagene her er akkurat som de i Norge. Bare her er det varmt ute itilleg!

 

 

"Dagens spørsmål" haha, fra Lovise 

 

Kjempefine bilda! Ser ut som det e et skikelig drømmeliv å bo der:) lurer på en ting, har du og isabell de samme vennene der nede, eller har hun sine og du dine liksom?
Jaa er sinnsykt bra her! Hmm altså vi har jo fellesvenner, men i friminuttene så er hun liksom sammen med de på hennes alder, og jeg med de på min. Fra klassene osv! Gjelder vel egentlig litt det samme på fritiden.

overskrift

Blogg Kommentarer (1)

Isabell var desverre syk igår for dere som lurte hvor hun er på bildene.Nå skal vi to til ei venninne med folk og se på Super Bowl 2012! Ei veldig bra helg:)

 

 

 

 

Heiaa

Blogg Kommentarer (2)

It's Fridaay. Endeliig! Her på skolene i USA er basketball og amerikans fotball det store! det visste vel de fleste fra før av da. Men alle fotball/basket/wrestling/soccer-lagene som finnes her i byen er kun skolelag, og hver eneste fredag drar ca hele Santa Marias befolking å ser på kampene! Om de er ute eller inne, det er STAPPFULT! Og folk brøler, jubler, hopper, danser, tramper og tar heeelt av, haha sykt bra.

 


Jhunuen
Haha og slikt som dette kler alle seg^ Om å ha rarest mulig klestil/farge på klærne på skolekampene!


Og alle har sånn lys-ting på hodet, og det er masse rare konkuranser i pausen.

 

Men imorgen blir the daay. Da er det opp ganske tidlig for å dra med jentene her og fikse neglene! Så skal vi en hel gjeng hit over til oss for å ordne seg til skoledansen! Men før det er det ut å spise, og etter er det ut.
Ha ei fiin helg!

 

 

Takk Simone for at du viste meg denne sangen, haha

Hei! Vi er to jenter som heter Nora og Isabell. Vi er nettopp flyttet til California sammen med våre foreldre og lillesøster, og skal bo her fram til i sommerferien. Her skal vi rett og slett bare nyte livet og gå skole. Denne bloggen har vi laget for at nære venner og familie skal se hva vi styrer med her nede. Det er bare å følge med!
Noen spørsmål? Bare spør i vei:)


arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011hits