incalifornia -

Andrea er her!!

Blogg Kommentarer (0)


I dag har vært en så UTROLIG bra dag! ååh! Desverre har vi ikke tatt med kamera på det vi har gjort. Andrea ble tatt veeeldig godt imot idag for å si det sånn, haha! Er veldig lite blonde jenter i denne byen, og hun er jo nydelig! Så etter en lang skoledag var det å spise burger, så har vi vært litt over alt.

 

MEN fra og med imorgen skal vi ta med kamera, og det blir også videoblogg enten imorgen eller overimorgen. Stay tuned!

 

 

"Dagens spørsmål" haha : 

Prate dåkker norsk heime skjøl om at dåkker har besøk av vænnan dåkkers?
Hvis vi er sammen med venner hjemme hos oss, eller uansett hvor, prater vi for det meste engelsk ja! Men noenting velger vi å si på norsk. Litt digg å kunne si hva man vil uten at noen forstår, haha!

Kordan e det å prate på skola høgt i klassn?
Jeg (Nora) synes ikke det er noe problem egentlig! Er veldig fornøyd med de 7 forskjellige klassene/klasserommene jeg har:) Alle har vært sinnsykt imøtekommende og hyggelige! Mye latter og det er ikke noe kleine greier.


E det mange ord dåkker ikke forstår?
Ja, det er nye ord hver dag vi ikke har hørt før. Det er spesielt vannskelig i Historietimene, masse masse prat med vannskelige ord, men det kommer seg! :)

 

 


The gambler

Blogg Kommentarer (2)

Heei. Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet, snart er det ut å shoppe på verdens største forever 21, så er det Kino og se Hunger Games med folkene! I går var en ekstremt bra dag, den var også veldig laang så er enda sliten.

 

Og en liten video som jeg låvet. Haha for dere som ikke skjønner det en bevisst-overdreven video ;)

 

 

Today

Blogg Kommentarer (0)
Mamma <3
Nå skal vi ut å spise med resten av jentene. Tar med kamera :) Ha en fin kveld!

 

 

 

new york hotel

Blogg Kommentarer (0)
Det er helt fantastisk her! Akkurat nå er klokken 12 på morgenen, har akkurat kommet opp fra hotell frokosten med jentene. Klokken 2 er neste kamp, etter det skal alle samles å dra på kino og shoppe! Blir masse bilder, og ikveld skal jeg legge ut video Ha en nydelig helg!

 

 

 

 


Off to Las Vegas

Blogg Kommentarer (1)
Tomorrow klokken 12 på morgenen begynner vi å kjøre til Las Vegas, blir å ta hele ti timer... Men er fortsatt verdt det! Blir helt rått! Isabell skal spille fotballturering fra imorgen og til søndag. Så da blir det overnatting på hotell med resten av jentene på laget hennes. Må bare nevne at vi to har eget hotellrom, haha, på dette hotellet:Wohoo, so excited! Det er en berg og dahl bane som går igjennom hotellet! Er også meldt veeldig varmt vær, skal ta med kamera og ta masse bilder/video til bloggen:)

 

 

 

 

 

 

 

Going to London!!

Blogg Kommentarer (3)

I dag fikk vi høre en ting som gjorde dagen enda bedre! I Mai skal vi til London og være i noen dager før konfirmasjonen til Isabell som vi skal feire i Norge, wii :) Gjør faktisk ingenting for meg om verden går under i desember, 2012 fordi dette året har vært så sinnsykt bra! Og om 13 dager kommer Andrea, Andreas, kanskje Christine, Mormor, Morfar og besøker oss i 2 uker, gleder meg som en idiot!

true story hahMade by Noraaa

vamos ala playa

Blogg Kommentarer (0)
Haha dem skiftet i et random hjørne etter trening, så så dem ikke at det var kameraovervåkning rett over dem!


Huset til venninna mi, haha sa jo det ligner på det hvite hus..


I dag har vært en super lørdag! Vært med herlige folk:) Nå bare sitter vi å gleder oss til om to helger, fordi da skal vi til Las Vegas fra torsdag til søndag, fordi Isabell skal spille fotballturering! Haha, hvor rått blir ikke det?

 

 

 

 

Lørdag!

Blogg Kommentarer (1)

Heei. Nå er klokken 10 på morgenen i usa, jeg Det er lørdag. Igår var jeg (Nora) på kino med en del venner. For en herlig dag! Skolen var ferdig igår kl 12, sola skinte 25 grader, og det var helg! Så da dro vi ut og spiste med ei venninne, også kjørte vi rundt og så på denne herlige byen, kjøpte is og solet oss.

 

 


  

Nå om 30 minutter skal Isabell spille kamp i dette herlige været, etter den skal vi en helg gjeng på stranda, og deretter skal vi dra til huset til ei venninne, som seriøst er det sykeste huset man kan tenke seg til. Ser ut som det hvite hus både innvendig og utvendig! Er misunnelig! På søndag skal jeg til Santa Barbara med venninnene mine og shoppe. Ha en fantastisk helg du og!♥ 

 

 


 

Good morning!

Blogg Kommentarer (1)

Ikke herlig å komme til en helt tom skole å finne ut at den begynner 2 timer senere enn til vanlig.. Haha så vi kom nettopp hjem, tenkte jeg kunne bare lage et lite innlegg å skrive at dere får alle ha en suuper torsdag! Denne dagen skal bli så bra:) Ikke noe spesielt som skal skje, men om man våkner opp med en sånn innstilling så blir den det! Tro meg!


Meg akkurat nå

 

 

Ganske sikker på at dere allerede har sett denne, men velger uansett å dele den. Utrolig viktig video! Hvis du spoler til 15:13 i videoen så er dem faktisk på high schoolen vi går på her og har foredrag!

 

 

 

 

You cast a spell on me

Blogg Kommentarer (0)

Heei, nå er det tirsdagskveld. Har akkurat ordnet enda en video til bloggen!:) haha sa jeg skulle bli flinkere!
Som nevnt var vi på klassetur i Los Angeles igår, ikke uten grunn såklart, vi skulle besøke The Museum of Tolerance.
Det er et stoort, veldig moderne museum midt i LA. Fineste museet jeg har sett hvertfall! Det var veldig tøft fordi det handlet om hvordan folk har blitt behandlet grusomt igjennom årene, som f.eks andre verdenskrig. Var sterke saker.
Men veldig intressant og ellers en veldig koselig tur!!Siden klokken er 23 kjeder jeg meg, og bladde igjennom gamle videoer på youtubebrukern til Mariell! Haha synes det var litt koselig:Andrea kommer om 23 dager!! Sammen med herlige mormor og morfar:)

 

 

 


 

 

Klassetur til LA!

Blogg Kommentarer (3)

Heeia! Nora heer. Nå er klokken 06:45 på morgenen her, tenkte bare jeg skulle skrive et sjappt innlegg om helga, og det at jeg om 1 time sitter på en skolebuss til Los Angeles, haha god mandag folkens!! 

I helga var det et sinnsykt bra vær, bare man lå ute i sola i 10 minutter fikk man skille! Jeg var på stranda med herlige folk, pismo beach, drive in kino, og på kvelden samlet masse folk seg på stranda rundt et stoort bål! Fantastisk! 


En liten random video med klipp sotte sammen fra helga:

Vi lever enda!

Blogg Kommentarer (1)

Elendig med blogging, haha vi vet! Er utrolig at statistikken enda er der den er.. beklageer. Men er så kleint å drege rundt kamera og knipse bilder heele tiden, når så og si nesten alle folkene her aldri bruker pc eller kamera men heller bruker telefonen sin til alt. Vi har vel heller brukt tiden på å bare kose oss istedet for å tenke på å dokumentere det hele tiden:)

Så fra nå av om det skjer noe spesielt en dag, skal vi ta masse bilder, lage et innlegg og heller dele det på facebook fra nå av! Så slipper folk å komme til en uoppdatert blogg hver dag, okeei?


Haha når vi var i Norge kjøpte jeg makrell i tomat til 700 kr!


Lunsj med jentene!


Oss to på toget i Oslo!

 

Er Nora som blogger idag, og dagene framover vil jeg tro. Nå er det fredag, sol og skolen var ferdig kl 12! Kom akkurat hjem fra en kafe med noen venninner, kalt Natural Cafe, hvor de kun selger sunn, naturlig mat! Nam.

Ikveld skal jeg på kino med venner, og imorgen er det stranda om været er like fint. Og søndag skal jeg med noen venninner og se på at dem tar piercing. God helg!!

 

 

Hei! Vi er to jenter som heter Nora og Isabell. Vi er nettopp flyttet til California sammen med våre foreldre og lillesøster, og skal bo her fram til i sommerferien. Her skal vi rett og slett bare nyte livet og gå skole. Denne bloggen har vi laget for at nære venner og familie skal se hva vi styrer med her nede. Det er bare å følge med!
Noen spørsmål? Bare spør i vei:)


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011hits