incalifornia -

Horsyyy + svar på spørsmål

Blogg Kommentarer (0)

(BLOGGING, BILDER OG VIDEO FRA JENTETUREN 2013 MED SOFIE, ANNA OG ANDREA PÅ norandrea.blogg.no  wuhuhu)

 


Blir å savne alle så sykt mye:(

Fra telefonkameraa

Og med en gang jeg dro hjem tok venninnene mine meg med på verdens beste sushi plass i california, naaam! Så dro vi videre og tok oss is og planla om at i oktober kommer enten dem til Norge eller jeg til usa!! Så dro vi til Jhunuen og så film. Nå er vi akkurat ferdig ordnet og skal dra uut på livet! Tenkte jeg skulle være flink å få blogget først:) Ha en herlig Tirsdag, mens vi har SOMMERFERIEEH. 


Nydelige bestevenn min ! 
Mens jeg og Isabell sitter på flyplassen i New York imorgen i 5 timer - skal jeg lage en video med små klipp fra hele turen. Så spørsmålene svarer jeg skriftlig på:

 

Vil du anbefale de på din alder å dra et år til USA som en utvekslingsstudenr hvis de har sjansen?
JA!! Er bare lurt å ikke være sjenert, og redd for å ta sjangser.

Hva er det som skiller Norge fra USA?
Hahahah såå mye! Om jeg skulle fortalt alt vet jeg ikke hvor jeg skulle begynt.. På førsteplass kommer det hvor utroolig hyggelig Amerikanerne er. Hvor varmt det er her hvor jeg endte opp hvertfall, og hvordan guttene ser ut. I denne byen er det myye kristendom og katolske folk, er mye mer normalt for familier å dra til Kirken på søndager. Så har vi jo skolen.. opp til hundre ting jeg kunne nevt dær!
Kordan går det med kjærligheta der nede?
Hehe har gått veldig, veldig fint :) Eller reiser imorgen så hva kan man si..
Til dine venner (Ruby, Yesenia, Van, Blake og Sidney svarer)
hva var førsteintrykket deres av nora?
- She's a beautiful girl!! who's fun to hangout with, never get's shy, sooo easy to talk to and get crazy with your haha. Too down and we'll miss her and she's an amazing person:( - I thought she was really outgoing and crazy, she was funny, herself all the time and I really liked that. The first time I met her I thought she was gorgeous and soo sweet. She made me laugh so hard the first day I met her!! - Ahh nora:) I thought she was one of the most outgoing people I've ever met and she brought a good vibe when we chilled. I feel like i have known her forever and im sad she's leaving ..... :(
Beskriv nora med 3 ord hver.
Crazy, crazy and hilariously funny, very tan hahah

KEM SAVNA DU MEST NORA????????? hint hint hint
KUN ANNA LEITE xD Vennan og familien, og min vakkre Bulldog!

Kem e den kuleste veninna di i bodø... ! har hørt ho dær rålekre anna leite e ganske kul!
Anna leite? hmm kem e det? trur æ så ho i glasshuset engang.

Har du vært på amerikansk fest? Er de i norge bedre eller dårligere?
Har nok det ja. Hahah SYKT mye bedre enn bodø's.

Om du filma med dine veninna, få de til og snakk norsk!!! helst si noe om mæ:)))) loveu
Hehe fikk ikke filmet mere Norsk-prating, meen om du trykker HER eller HER får du link til videoer av at noen venner prater norsk!
Noen av dine beste øyeblikk der borte?
Alle gangene vi dro til Los Angeles, når vi dro til Las Vegas, New York, Disney Land, Walk of fame, Hollywood skiltet, London eye!!! når vi har dratt til Santa Barbara og andre kjente, nydelige byer. Når jeg har vært på beachparty, og generelt amerikansk fest har vært sykt, sene kvelder med venner, overnatting med beste folkene, alle de stoore skolekampene! flørting, klasseturene, å være på highschool!!!
OG NÅR ANDREA VAR HER!!!

Personene du ALDRI vil glemme
EKSTREMT MANGE! Har heeeldigvis årbok, så vil alltid ha et bilde av dem:) når jeg er 40 også.

Vil du reise tilbake en gang?
Det er allerede bestemt! Skal enten i Oktober eller April med Sofie, Anna og Andrea. Så er det veldig mye prat om at jeg skal tilbake til en syyykt fin naboby og være utvekslingstudent om 1-2 år. Kjenner godt EF organisasjonslederen og hun har sagt vi kan fiske det! JIPPII
Hva vil du savne aller mest?
Vennene mine og andre mennesker som betyr så mye for meg her! Å gå på high school, VÆRET, alle de perfekte helgene, strand-bålene og tingene jeg ALDRI ville opplevd om jeg ikke dro. AT DET ER SÅ BILLIG HER FOR ALT.

Hva gleder du deg mest til du kommer hjem til?
Å være sammen med mine kjære, norske venner! Komme til samme gamle senga, og familie. Ellers har jeg ALT jeg trenger hos meg her i usa!

Hva skal du gjøre til neste år? Altså linje osv..
Studiespess Bodø, skal være utvekslingstudent.

Skal du gå på skole nå, når du kommer til norge eller tar du ferie
HAR TATT FERIE;)  21 dager før dere! Hah snakkes.
Har du eller noen av vennene dine møtt noen kjendiser ? Isåfall hvem ?
Neei men bor 15 min unna Zac Efron;) Har FAKTISK vært en gang på highschoolen han gikk på!! Også vært der hvor Brad Pitt og dama bor.
Mekka du og isabell noe?
ja visst.

skal isabell noen gang flytte til bodø?
Jeg har ikke peiling, håper det!

Den beste byen du har vært i ?
Santa Barbara, dit skal jeg seriøst flytte!

Følte du at du fikk vær dæ skjøl? Var det vanskelig å få venna?
Jaa føler absolutt jeg har vært meg selv, i begynnelsen må man kanskje konsentrere seg om å prate best nok engelsk og få sagt det man vil si, men det tok 2 uker så gikk det HELT naturlig.
Alt blir myee morsomere på engelsk spør du meg! Var ikke vannskelig å få venner, syns jeg.

Noras venner, vil dere dra til Norge?
Haha hell yaaa, we'll come in october and have a halloween party, and eat shitloads of brown cheese lol. we also wanna see all guys from norwayyyy!! It's just a long and expensive trip tho!!

Hvordan tror dere det ser ut i Norge?
Iceage with alot of tan people walking around. Don't make any sense

Hvem er dine beste venninner?
På trinnet jeg går på kjenner jeg forsåvidt alle siden dem var veldig nyskjerrig på alt når jeg var ny. Er god venn med mange forskjellige "gjenger" Men mine aller, aller nærmeste er Yesenia, Vanessa, Jhunuen, Dalice, Kendra, Ursina, Ruby, Erica og Cassie og Sidney.

skal noen av dem komme til norge å besøke deg?
Ja, haha så og si alle har sagt dem skal det, men vi får se hvem som klarer å faktisk gjøre det!

hva syntes vennene/guttene om Andrea når hun kom?
Dem eelsker den jenta, de to ukene hun var her var av de beste ukene! Guttene syntes jo det var stas å få en så nydelig blondine på besøk! She found love in a hopless place! we both did. Pluss at hun og venninene mine gikk såå bra ilag:)

Angrer du på at du dro?
Ikke et forbanna sekund. Beste 6 månedene i livet mitt, har opplevd mer på dem enn jeg kan tenke meg til. Møtt folk som har gjort livet 10 ganger bedre.

Skal foreldran dine vær igjen i USA?

Ja mamma til i August, og stefar til i November. Home alone yaa.

gla i dæ noraB! <3 - grottejenta
Glad i dæ Marllillel <3

Hvis du kunne valg en person som kunne bo der sammen med deg, hvem ville det vært?
Lett.

skal du tilbake dit i sommer? Hva skal du gjøre ellers i sommer?
Får ikke tid til det.. skal til Tyrkia med Mariell, Oslo med Andrea, Elisabeth, Sofie, Anna, Cecilie osv!


Fortell kort om forskjellen på : folkene, skolene, miljøet, klær og lærerne
Korteste man kan si, Folkene: Sykt hyggelige, noen mindre enn andre såklart. Syykt nyskjerrig på alt. Sin egen klesstil her i usa har dem.
Skolene, mikøet: IKKE som man tror av å på high school musical eller gossip girl, pretty little liars eller 91210. High school er fortsatt sykt bra. MYEE bedre kvalitet i læring, utseende på skolebygg, kantine, bøker, osvosv.
Lærerne: Hadde de beste lærerne i Bodø :) Men her var dem også sykt kul, og herlig iforhold til hva jeg var forberedt på siden det var privatskole..
Badminton med jentene hos Andrew.

Bra dag!

Blogg Kommentarer (1)

Hææia bloggen.
Siste dagene har vært sykt bra, masse som har hendt, dumt jeg ikke har blogget.. bokstavelig talt ikke fått tid. Nå tror jeg klokken er sånn 10 på morgenen i Norge, her er den 1 på kvelden og jeg kom akkurat hjem. Vært med venner, før idag var jeg ute og spiste sushi med Isabell og en god venninne av oss, etterfulgt av Kino med noen andre folk, vi så THE DICTATOR, haha sykt bra:


Etter det skulle jeg egentlig møte en kompis, så skulle vi prøve å gå rundt i butikken å finne en ordentlig NORSK rett vi kunne lage, så jeg kunne vise han at Norge har god mat! Men fikk ikke gjort det alikavel.


Danskepiigen!


En kake fra en farvell-fest

 

Imorgen skal jeg våkne tiiidlig på morgenen, og faktisk ri i soloppgangen på stranden! Haha, med noen venninner.
Med en gang jeg kommer hjem skal noen andre venninner hente meg, og ta meg med på en overaskelses-greie, siden I morgen så og si er min siste dag her:(
Blir spennendee, tar med meg kamera i vesken i morgen!

 

 

Hei! Vi er to jenter som heter Nora og Isabell. Vi er nettopp flyttet til California sammen med våre foreldre og lillesøster, og skal bo her fram til i sommerferien. Her skal vi rett og slett bare nyte livet og gå skole. Denne bloggen har vi laget for at nære venner og familie skal se hva vi styrer med her nede. Det er bare å følge med!
Noen spørsmål? Bare spør i vei:)


arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011hits